fbpx

Bežične slušalice sa funkcijom potiskivanja buke WH-XB900N predstavljaju naprednu tehnologiju, koja će učiniti da se u potpunosti prepustite uživanju u omiljenoj muzici. I zato isključite svet oko sebe i uživajte u sopstvenoj zabavi koja je kreirana bez kompromisa.

Uz čuveni EXTRA BASS kvalitet zvuka, koji je prepoznatljivi adut Sony gedžeta sada je tu i ergonomski preklopni dizajn, pa je Sony zaista spreman za velika dela.

Ako ne volite kablove, WH-XB900N je jednostavno “rođen” za vas jer je tu Near Field Communication (NFC) i bežična tehnologija Bluetooth®, tandem koji otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nikakav problem, jer “plavi zub” spremno čeka svoju šansu. Kada na sve navedeno dodamo i autonomiju od 30 časova, jasno je da Sony ništa nije prepustio slučaju. Mekani, postavljeni jastučići za uši koji nude dugotrajnu udobnost samo kompletiraju sliku prvoklasnih slušalica kojima je teško odoleti.

Foto: Sony

Sports magazin

Štampa